Problem med avloppet i företagets lokaler

Det är många saker som kan gå fel med företagets lokaler. Ni kan bland annat få problem med avloppet vilket händer lite då och då. Anledningen till stoppet i avloppet kan bero på flera saker, men oftast är det i närheten av köket. Det beror till stor del på tvålavlagringar och fett som spolas ner i diskhon och täpper till de mindre rören.

Det brukar ofta gå att åtgärda själv med specifika kemikalier eller genom att använda bikarbonat och vinäger. Efter ett tag kan du hälla på varmt vatten och se om proppen lossnar.

Vid större stopp som ni inte kan fixa själva är de rekommenderat att anlita en rörmokare. Personen har specialverktyg som enkelt får bort proppen så att ni kan använda avloppet igen.

Kolla runt på nätet

När det är dags att anlita en rörmokare finns det många att välja bland på nätet. Det är viktigt att du väljer en firma som har fått bra betyg från tidigare kunder. Du kan exempelvis anlita experter från rörjouren som har över 35 år i branschen.

Ju längre du väntar med att anlita en specialist, desto mer kan det komma att kosta. Vänta därför inte, utan anlita en expert på direkten.